Lezing Peter Knippels over bijzondere bolgewassen

Op maandag 4 april 2022 zal de heer Peter Knippels een presentatie geven met als thema: bijzondere bolgewassen.

Peter Knippels is een amateur kweker van bijzondere bolgewassen met meer dan 30 jaar ervaring. Zijn interesse gaat verder dan alleen het kweken van de planten. Hij is ook geïnteresseerd hoe de planten in hun natuurlijke omgeving groeien. Zo heeft hij in de afgelopen jaren reizen gemaakt naar Canada, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Kreta, Turkije en het Europese vasteland om bolgewassen in de natuur te zien. Hij neemt u in zijn presentatie mee naar allerlei bijzondere plaatsen en planten. Peter heeft twee boeken over bollen geschreven. In ‘De Wereldbol’ staan 50 korte verhalen over bolgewassen vanuit andere, aparte, invalshoeken anders dan kweken. In het ‘Handboek kweken van bollen in kamer en kas’ worden planten en hun kweekwijze beschreven, allemaal op basis van eigen ervaringen. Peter verkoopt beide boeken op deze avond tegen een gereduceerde prijs.

U bent van harte welkom om 20.00 uur in De Boerhoorn, Hoofdstraat 133 te Dalerveen

De zaal is open vanaf 19.30 uur

Entree leden: gratis

Entree niet-leden: € 3