Presentatie Balkontuinen anno nu

Op maandag 4 januari 2021 zal de heer Hans van Wieren een presentatie geven met als thema: balkontuinen.

In Balkontuinen Anno nu gaan we kijken naar het mooi opvullen van balkons door middel van planten, struiken en bomen.

In een maatschappij waar we allemaal steeds ouder worden zien we dat meer en meer mensen verhuizen naar een appartement met balkon. Het inrichten van een balkon of het mooi aankleden van een terras zijn zaken die eigenlijk grotendeels hetzelfde zijn.

In deze boeiende lezing Balkontuinen Anno nu laat Hans van Wieren aan de hand van vele mooie foto’s zien hoe je een balkon of terras precies naar je eigen wensen gaat inrichten.

Het kan zelfs zo ver gaan dat een balkon wordt omgebouwd tot een volwaardige tuin.