Dorpsactie sponsoring Zuster Mohr Park in Oosterhesselen

In december 2016 is Plaatselijk Belang Oosterhesselen begonnen met de renovatie van het Zuster Mohr Park in Oosterhesselen.

De vijver wordt uitgediept en voorzien van glooiende oevers, het hekwerk zal worden  verwijderd en er komt een vogeleiland. Het park zal op natuurlijke wijze en duurzaam worden heringericht, herbeplant en onderhoudsvriendelijk worden ingezaaid.

In week 10 van 6 t/m 11 maart organiseert Plaatselijk Belang Oosterhesselen hiervoor een dorpsactie, waarbij zij huis aan huis viooltjes, primula’s, stekken, bolgewassen, bloesemtakken, bakjes met bolgewassen maar ook vogelkastjes en grondverbeteraar wil verkopen.

De opbrengst van de dorpsactie gaat naar het Zuster Mohr Park.

Zijn er leden van Groei en Bloei die willen meehelpen en/of nadenken over de verkoop van plantjes, bloesemtakken en dergelijke, hoe aan deze plantspullen te komen en zijn er leden die plantmateriaal of takken beschikbaar willen stellen.

Tineke Bos is de komende vergadering op maandag 6 februari aanwezig.

Zij wil graag met jullie verder overleggen.

Zij is thuis telefonisch bereikbaar onder 0524 – 523855.

Haar e-mail adres: henriforrest(at)live.nl

Bingerden