Voorjaarsactie Groei en Bloei - Regenton

Groei en Bloei heeft een nieuwe voorjaarsactie voor nieuwe leden en voor bestaande leden!

Nieuwe leden:

Bij opgave als nieuw lid van afd. Coevorden via: jansjeve(at)hotmail.com

In de periode van 22 maart t/m 18 april 2018:

De nieuwe leden worden ingeschreven per 1 mei 2018 en betalen voor de rest van het jaar nog € 28,95.

Dit is een korting van € 12,05, de normale prijs per 1 mei = € 41,00.

Bij aanmelding ontvangen de nieuwe leden ter plekke het aprilnummer. Na ontvangst van de speciale aanmeldingsformulieren zorgen wij dat de nieuwe leden snel hun ledenpas en de regenton als welkomstcadeau thuisgestuurd krijgen.

·         Bij een evenement in de periode van 19 april t/m 23 mei (meinummer) betaalt het nieuwe lid per 1 juni € 23,95 (in plaats van € 34,00, dit is € 10,05 korting).

·         Bij een evenement in de periode van 24 mei t/m 27 juni (juninummer) betaalt het nieuwe lid per 1 juli € 14,95 (in plaats van € 27,00, ook € 12,05 korting).

Bestaande leden van afd. Coevorden kunnen de regenton bestellen voor slechts € 38,-- i.p.v € 72,50 via m.demuinckkeizer(at)gmail.com

Na betaling van € 38,-- wordt de regenton voor u besteld. Deze kunt u op een later tijdstip afhalen op een nog nader te bepalen adres. (Waarschijnlijk bij 1 van de bestuursleden).

Regenton Mini Rainsaver 100 liter in groen inclusief voet (zwart) en vulautomaat.
Deze stevige regenton is gemaakt van hoogwaardig kunststof HDPE. De rechthoekige regenton is ruimte besparend en past in iedere tuin of balkon.
De ton is voorzien van een deksel en een tapkraan. Door de regenton op de zwarte voet te plaatsen kunt u emmers of gieters eenvoudig vullen.

Voordelen van het gebruik van een regenton:
- U bespaart op drinkwater uit de kraan; dat is goed voor de portomonnee en het milieu!
- Bloemen en planten in huis en tuin hebben veel liever regenwater dan kraanwater.
- U kunt uw auto streeploos wassen.

Afmeting regenton: 94x38x38cm hxbxd
Afmeting voet: 40x40x30cm