Lezing Brian Kabbes gaat niet door!

Beste Leden van Groei en Bloei - afdeling Coevorden e.o.

U zult begrijpen dat de actuele ontwikkelingen rond het Coronavirus ook van invloed zijn op de activiteiten van onze vereniging. Als bestuur hebben we besloten om de lezing van Brian Kabbes op maandag 6 april te annuleren. Wellicht dat we hem op een later tijdstip alsnog kunnen inplannen in onze agenda. We hopen dat u begrip heeft voor deze beslissing.

De lezing op 6 april was de laatste van dit seizoen. Wél hebben we natuurlijk diverse andere  activiteiten gepland staan voor de komende maanden. Over het al dan niet doorgaan hiervan houden wij u uiteraard op de hoogte. We zullen hierover communiceren via onze Nieuwsbrief, de website en via Facebook.

Laten we samen hopen dat de wereld er op korte termijn weer wat gezonder uitziet.

Met een groet vanuit het Bestuur